Результативність ЗНО -2017: на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти   у вкладці «Успішність проходження ЗНО» розміщено інформацію про результативність виконання завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета випускниками старшої школи Вашого закладу (інформацію подано в розрізі класів).

Сподіваємося, що надані матеріали допоможуть педагогічним працівникам проаналізувати рівень засвоєння учнями навчального матеріалу з відповідної теми та вжити заходів для покращення якості знань майбутніх випускників.

Також розміщено таблицю «Діагностичні показники успішності виконання завдань зовнішнього незалежного оцінювання», у якій відображено інформацію про результативність виконання завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета випускниками старшої школи Вашого закладу.

Для кожного з завдань сертифікаційної роботи вказано відсоток набраних учнями класу (закладу) балів від максимально можливої кількості тестових балів, що могли отримати учні, які проходили тестування з певного навчального предмета.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter