Обласний семінар вчителів хімії на базі Летичівського НВК №1-ліцей

25 квітня до Летичівського НВК №1-ліцей на педагогічну практику завітали вчителі хімії, які проходять курсову підготовку при Хмельницькому ОІППО, з методистом НМЦ викладання природничо-математичних предметів і технологій Дубковецькою Г.М.


Гостей привітали учениці,учасниці менторської групи 10 – Б класу, які брали участь у Всеукраїнській конференції для дівчат «STEM: Досліджуй. Змінюй. Надихай». Медіа-презентацію закладу провів директор школи Долинський А.Б. Голова методоб’єднання вчителів природничих дисциплін Цимбалюк М.В. презентувала особистий сайт «Природничий навігатор» для методичної підтримки педагогів. Учитель хімії Шурин О.В. провела для слухачів курсів відкритий урок у 7 – В класі «Вода – унікальна речовина». Учитель екології Козачківської філії Кошелюк В.В. презентувала розробку власних уроків курсу за вибором «Основи екології». Заступник директора з навчальної роботи, вчитель хімії Боднар В.І. провела факультативні заняття з учнями 5-го («Вуглекислий газ. Практична робота») та 11-го класу («Розв’язування задач на суміші»). Також гості мали змогу ознайомитися з навчально-методичною та матеріально-технічною базою кабінету хімії.
Насамкінець учителі хімії відвідали літературно-мистецький салон «Богема». Учитель світової літератури Коваль А.О. презентувала для них захід «Мандрівка в царство флори. Аптека природи» за участю дітей 7 – 11 класів.
Гості щиро дякували педагогам школи за насичений день курсів, за високий професіоналізм і творчість.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter