Міжрегіональний конкурс листівок «Діти України за мир»

Інформує відділ культури, національностей та релігій

      Вітаємо  Максимчук Діану з с.Майдан-Голенищівський та Будник Дарину з с.Ялинівка – переможців  Міжрегіонального конкурсу листівок «Діти України за мир» у віковій категорії  6-9 років.

       Організований конкурс професійним об’єднанням бібліотекарів Тернопільської, Львівської, Хмельницької, Івано-Франківської обласних бібліотек для дітей «Клуб галицьких бібліотекарів» з метою виховання любові до Батьківщини, формування у дітей громадянських патріотичних почуттів, національної свідомості, поваги до сімейних цінностей та традицій, розвиток творчого потенціалу дітей, підвищення значення дитячих бібліотек у процесі соціальної адаптації дітей, розвиток міжрегіонального культурного партнерства.

      У конкурсі брали участь діти-читачі сільських, міських, районних, обласних бібліотек.

      Заключний етап конкурсу відбувся у серпні у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка, де переможцями у віковій категорії  6-9 років визнано  Максимчук Діану з с.Майдан-Голенищівський та Будник Дарину з с.Ялинівка.

   У кожній роботі відчувається любов до рідної України, мрії про її світле і щасливе майбутнє. Листівки шлють всім українцям побажання миру і процвітання.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter