2 етап обласного краєзнавчого квесту

Інформує відділ культури, національностей та релігій

       “Відома і невідома Хмельниччина” – під такою назвою 15 вересня в Летичівській бібліотеці для дітей відбувся ІІ етап обласного краєзнавчого квесту, приурочений 80-річчю утворення  Хмельницької області. У грі  взяли участь дві команди: учні 7-10 класів НВК№1 та 8-9 класів НВК№2, експертами були  вчителі двох шкіл та бібліотекарі дитячої і публічної бібліотек міста.

       

       З цікавістю і  захопленням діти виконували завдання з пошуку маршруту до  кожної із станцій, а їх було 4  – «Історична», «Архітектурна», «Географічна» та «Літературна».  На кожній зі станцій учасникам квесту довелось  виконувати різноманітні завдання: знайти  герб Хмельницької області серед багатьох інших,  скласти  пару: замок чи фортеця та місце їх знаходження,   розгадати літературне лото, скласти пазли давньої споруди,  схематично  зобразити  Хмельниччину  та області з якими вона межує.  Давати відповіді на запитання експертів в командному заліку та набирати бонусні бали в індивідуальному.    

Учасники обох команд  довели, що вони добре знають минуле і сучасне нашого краю, за що отримали подяки та заохочувальні призи від Летичівської бібліотеки для дітей.

     В індивідуальному заліку перемогла Синявська Анна, учениця 9-А класу Летичівького НВК№2, вона набрала найбільшу кількість бонусних балів і представлятиме нашу громаду на обласному етапі квесту.  

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter