УРОК-МОТИВАЦІЯ ДО ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ!

28 лютого 2018 року  на базі Летичівського НВК №1 «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» відбувся семінар учителів фізичної культури навчальних закладів Летичівської громади.

Учителям фізичної культури методично-грамотно, продумано та цікаво з допомогою різних методів та форм навчання продемонстровано відкритий урок на тему: «Використання рухливих ігор на уроці з волейболу із застосуванням нестандартних методів викладання», який проведений досвідченим педагогом, учителем вищої категорії Підгірською Тамарою Олександрівною.

Мета даного уроку  удосконалити рухові вміння та фізичні якості дітей із забезпеченням відповідної рухової активності, формувати навички із дотриманням правил в іграх, естафетах,  розвиток інтересу до фізичної культури та спорту, розуміння значення спорту в житті людини, виховання в дітей почуття дружби, колективізму, взаємовиручки, формувати колектив класної родини.

Усім відомо, що виховання молодого покоління здоровим, фізично розвиненим, життєрадісним, готовим до вступу в доросле життя – чи не найважливіша функція фізичної культури як предмета програми загальноосвітньої школи. Адже без фізичного здоров’я немислима й інтенсивна розумова діяльність людини.

Підсумовуючи Тамара Олександрівна зупинилася на простій життєвій істині – «Здоров’я – скарб, який потрібно берегти та цінувати», а уміння зберегти цей скарб, досить просто тоді,  коли у людини дружба з фізичною культурою та спортом.

                                                                  Роман Бондарчук. Головний спеціаліст

                                                                  відділу освіти, молоді та спорту

                                                                 Летичівської селищної ради

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter