ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ ГРОМАДИ У 2023 РОЦІ

Протягом року 43 дитини громади, які потребують  особливої соціальної уваги та підтримки, були направлені відділом освіти, молоді та спорту Летичівської селищної ради до закладів  оздоровлення та відпочинку, а саме:

діти-сироти-3 дитини;

діти, позбавлені батьківського піклування- 8 дітей;

діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у російсько-українській війні-6 дітей;

діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи-1 дитина;

рідних дітей батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї- 6 дітей;

діти з інвалідністю-1 дитина;

діти з багатодітних сімей-6 дітей;

діти з малозабезпечених сімей-10 дітей;

діти учасників бойових дій ( російсько-української війни, АТО)-2 дитини.

12 дітей пільгових категорій  оздоровлювалися  у  позашкільному навчальному       закладі   «Дитячо-юнацький   оздоровчий комплекс «Чайка» село Головчинці, за кошти місцевого бюджету. На виконання   Програми  оздоровлення та відпочинку дітей Летичівської селищної територіальної громади на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням сесії Летичівської селищної ради від 23.02.2021 року №24,  придбано 12 путівок на суму 148680 грн.

            9 дітей пільгових категорій оздоровлювалися у  дитячому закладі оздоровлення  та відпочинку «Еко Ленд» Товариства з обмеженою відповідальністю  санаторій «Лісова пісня» у Кам’янці-Подільському, за рахунок коштів обласного бюджету.

22 дитини  відпочивали та оздоровлювалися в ДП «Міжнародний дитячий центр «Артек», який знаходиться у Закарпатській області та Київській області. Перебування дітей у закладі оплачене коштом державного бюджету. Зміна тривала 21 день.  Батьки або  законні представники дітей мали можливість ознайомитися з  заходами, які проводилися з дітьми протягом зміни  у  Viber – групі.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter